Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de ellas. Puedes cambiar la configuración de 'cookies' en cualquier momento.
MATERIAL DISPONIBLE
3er ciclo / 5º curso
EL MESTRE PRUNA (Llibre + Quadern)
LECTURA COMPRENSIVA
Fernando Almena
Colección: LECTURA COMPRENSIVA
ISBN: 9788496485440 (Llibre) - 9788496485495 (Quadern)
Género: Humor
Ciclo recomendado: 3er ciclo
Categoría: Valenciano - Lectura comprensiva
Compartir:
Enviar por email Compartir en Facebook Compartir en Twitter
 

Descripción

El mestre Pruna, pel seu aspecte extravagant, la seua pintoresca indumentària, el seu paraigua de coloraines i el seu lloro xarrador, podria paréixer tot menys un mestre. No obstant això, ho era: el més sorprenent, excèntric i divertit mestre que els seus alumnes pogueren imaginar. Però, en realitat qui era el mestre Pruna? Un ser fantàstic, un mag...? Només un boig estrafolari, o el mestre amb què qualsevol xiquet somia? Com als seus alumnes, el mestre Pruna captivarà també el lector des de les pàgines d?este llibre suggeridor i divertit i l?animarà a la lectura.
Material educativo  ·  Material didáctico  ·  Cuentos infantiles  ·  Cuentos educativos  ·  Material educativo Primaria  ·  Editorial infantil  ·  Cuadernos de apoyo Desarrollo web: Pinchaaqui.es